Μέσα σε 5 δευτερόλεπτα από την δημοσίευση του website σας, μπορούν οι επισκέπτες σας να καταλάβουν τι κάνει η εταιρεία σας; Θα μπορούσαν οι χρήστες να πλοηγηθούν εύκολα στο blog αν το χρειάζονται; Έχετε ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης στο website σας; Ισως είναι καιρός να εξετάσετε σκληρά τον τρόπο που σχεδιάζετε και βελτιστοποιείτε τον ιστότοπό σας.

Για να απαντήσετε σε αυτό, εδώ υπάρχουν 14 συμβουλές, θα σας δίνουμε μία την ημέρα, για να διασφαλίσετε ότι θα προχωρήσετε στη σωστή κατεύθυνση στον επανασχεδιασμό σας και να βεβαιωθείτε ότι οι επισκέπτες σας θα επιστρέφουν.

12. Προσδιορίστε τις άγνωστες σελίδες 404 ή και τα Broken Links

Ανάλογα με το μέγεθος του Website σας, ή πόσο καιρό είναι online, μπορεί να έχετε λίγες σελίδες ή links εδώ και εκεί που δεν λειτουργούν.  Το σημαντικό βέβαια είναι πως οι επισκέπτες σας δεν θα σας ενημερώσουν.

Αξιολογήστε αν το website σας έχει σπασμένα Link. Το 404 δεν είναι καθόλου φίλος με το καλό SEO.

Μπορείτε να βρείτε μερικά εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εδώ και εδώ για να ξεκινήσετε.

Είμαστε εδώ για εσάς. Γράψτε μας στην φόρμα κάνοντας κλικ εδώ.

 

www.designagency.gr  A 360 Advertising Agency

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.