Νέο site για το allstarbasket.gr από το the Design Agency

Μετά από 12 χρόνια που το All Star Basket κρεμιέται στα μανταλάκια του περιπτέρου κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα ήρθε η ώρα να ενδώσει και το περιοδικό στους τεχνολογικούς «δαίμονες». Παρότι εκτός από την έντυπη μορφή του το περιοδικό μας διανέμεται και ηλεκτρονικά ο χώρος που είσαι αυτή τη στιγμή φίλε (ή φίλη) του μπάσκετ θα είναι πια ο χώρος του All Star Basket στο διαδίκτυο.

Μην μπερδευτείς με τη νέα μας αυτή παρουσία. Ήταν αφενός οι επιταγές των καιρών αφού αρκετοί από τους αναγνώστες μας ήθελαν να μας συναντάνε και σε ένα διαδικτυακό χώρο. Αφετέρου και για να αποδώσουμε τα του Καίσαρος ήταν και το μεράκι του αρχισυντάκτη του περιοδικού μας του Πανορμίτη Κωνσταντινίδη που έβαλε μπροστά και δούλεψε τους τελευταίους μήνες το όλο project με τις ευλογίες του εκδότη μας του Βαγγέλη Παπαλιού και του the Design Agency!

Ο στόχος του συγκεκριμένου ιστότοπου δεν είναι να ανταγωνιστεί σε επίπεδο ενημέρωσης και ροής ειδήσεων όλα τα υπόλοιπα αθλητικά ή μπασκετικά σάιτ. Θα κινηθεί ακριβώς στον άξονα και τη λογική που καθιέρωσε το All Star Basket στη συνείδηση χιλιάδων αναγνωστών και μπασκετόφιλων. Δηλαδή: Θεματολογία που θα σχετίζεται με την επικαιρότητα αλλά θα τη διευρύνει, θα την αναλύει και θα κάνει focus σε όσα πραγματικά αξίζει να διαβαστούν ή να τονιστούν από τον ελληνικό και διεθνή χώρο του μπάσκετ. Πρωτότυπα στατιστικά στοιχεία, αναλύσεις, σχόλια. Και όλα αυτά ανεξάρτητα από την ύλη του περιοδικού που θα συνεχίσει τη δική του αυτόνομη πορεία στα περίπτερα χωρίς καμία αλλαγή στην κυκλοφορία του ή στη λογική που έχει εδώ και 12 χρόνια!

Είμαστε σίγουροι ότι το σάιτ θα σας αρέσει και θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Αν συμβεί αυτό πείτε το και στους φίλους σας. Αν κάτι δεν σας αρέσει τα παράπονα σε μας…

Καλωσορίζουμε λοιπόν τη γέννηση του σάιτ που είναι τρόπο τινά το μικρό αδελφάκι του All Star Basket και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία αν και βλέποντας το μεράκι, την όρεξη και τον χρόνο που έχει επενδύσει ο Πανορμίτης Κωνσταντινίδης δεν έχουμε κανένα απολύτως ενδοιασμό για την τελική έκβαση του όλου εγχειρήματος.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.