Ένα tip την ημέρα για τη βελτίωση του σχεδιασμού του Website σας. Νο8. Μην φοβάστε τον Λευκό Χώρο

Μέσα σε 5 δευτερόλεπτα από την δημοσίευση του website σας, μπορούν οι επισκέπτες σας να καταλάβουν τι κάνει η εταιρεία σας; Θα μπορούσαν οι χρήστες να πλοηγηθούν εύκολα στο blog αν το χρειάζονται; Έχετε ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης στο website σας; Ισως είναι καιρός να εξετάσετε σκληρά τον τρόπο που σχεδιάζετε και βελτιστοποιείτε τον ιστότοπό σας.

Για να απαντήσετε σε αυτό, εδώ υπάρχουν 14 συμβουλές, θα σας δίνουμε μία την ημέρα, για να διασφαλίσετε ότι θα προχωρήσετε στη σωστή κατεύθυνση στον επανασχεδιασμό σας και να βεβαιωθείτε ότι οι επισκέπτες σας θα επιστρέφουν.

8. Μην φοβάστε τον Λευκό Χώρο

Το Whitespace είναι ένα βασικό στοιχείο σχεδιασμού που βοηθά να κάνετε τη σελίδα σας πιο χαλαρή και να διευκολύνετε την αναγνωσιμότητα της.

Ονομάζεται επίσης “αρνητικός χώρος”, ο λευκός χώρος αναφέρεται στις περιοχές γύρω από στοιχεία σε μια σελίδα που είναι κενή και δεν έχει περιεχόμενο ή αντικείμενα και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διαδικασία σχεδιασμού και στην τοποθέτηση στοιχείων στην ιστοσελίδα σας.

www.designagency.gr  A 360 Advertising Agency

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.