Μέσα σε 5 δευτερόλεπτα από την δημοσίευση του website σας, μπορούν οι επισκέπτες σας να καταλάβουν τι κάνει η εταιρεία σας; Θα μπορούσαν οι χρήστες να πλοηγηθούν εύκολα στο blog αν το χρειάζονται; Έχετε ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης στο website σας; Ισως είναι καιρός να εξετάσετε σκληρά τον τρόπο που σχεδιάζετε και βελτιστοποιείτε τον ιστότοπό σας.

Για να απαντήσετε σε αυτό, εδώ υπάρχουν 14 συμβουλές, θα σας δίνουμε μία την ημέρα, για να διασφαλίσετε ότι θα προχωρήσετε στη σωστή κατεύθυνση στον επανασχεδιασμό σας και να βεβαιωθείτε ότι οι επισκέπτες σας θα επιστρέφουν.

9. Mobile Optimization

Μην ξεχάσετε να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας για κινητά. Αν δεν γνωρίζετε ήδη, το 80% των χρηστών του internet διαθέτει ένα smartphone και το Google λέει ότι το 61% των χρηστών είναι απίθανο να επιστρέψουν σε έναν ιστότοπο που είχαν δυσκολίες πρόσβασης με το κινητό τους. Το 40% θα επισκεφθεί σίγουρα το website ενός ανταγωνιστή.

Είναι απαραίτητο να προσαρμόσετε το website σας ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες σας και να βοηθάει τους επισκέπτες σας να πλοηγηθούν με το κινητό τους. Ρωτήστε τον εαυτό σας, τι θα αναζητούσα; Τι ψάχνω; Πώς με βολεύει να δω κάποια πράγματα;

Website χωρίς αντίστοιχη έκδοση για κινητό με βελτιστοποίηση είναι αδιανόητο. Χρειάζεστε βοήθεια για κάτι τέτοιο;

Γράψτε μας στην φόρμα κάνοντας κλικ εδώ.

 

www.designagency.gr  A 360 Advertising Agency

1

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.