Ένα tip την ημέρα για τη βελτίωση του σχεδιασμού του Website σας. Νο6. Πλοήγηση

Μέσα σε 5 δευτερόλεπτα από την δημοσίευση του website σας, μπορούν οι επισκέπτες σας να καταλάβουν τι κάνει η εταιρεία σας; Θα μπορούσαν οι χρήστες να πλοηγηθούν εύκολα στο blog αν το χρειάζονται; Έχετε ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης στο website σας; Ισως είναι καιρός να εξετάσετε σκληρά τον τρόπο που σχεδιάζετε και βελτιστοποιείτε τον ιστότοπό σας.

Για να απαντήσετε σε αυτό, εδώ υπάρχουν 14 συμβουλές, θα σας δίνουμε μία την ημέρα, για να διασφαλίσετε ότι θα προχωρήσετε στη σωστή κατεύθυνση στον επανασχεδιασμό σας και να βεβαιωθείτε ότι οι επισκέπτες σας θα επιστρέφουν.

6. Πλοήγηση

Όταν σχεδιάζετε τον ιστότοπό σας, η πλοήγηση είναι το κλειδί, είναι ουσιαστικά ο χάρτης που εμφανίζει τα βασικά σημεία που μπορούν να επισκεφθούν οι χρήστες.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από ένα website με μια αποδιοργανωμένη ή μπερδεμένη πλοήγηση. Όταν βελτιώνετε την πλοήγηση του ιστότοπού σας, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι οι επισκέπτες σας μπορούν εύκολα να βρουν αυτό που ψάχνουν. 

Εάν οι χρήστες δεν μπορούν να βρουν αυτό που ψάχνουν, δεν έχουν κανένα λόγο να παραμείνουν στο website σας. Αντ ‘αυτού, σίγουρα θα ψάξουν και θα βρουν έναν ανταγωνιστή που προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία χρήσης.

www.designagency.gr  A 360 Advertising Agency

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.