Ένα tip την ημέρα για τη βελτίωση του σχεδιασμού του Website σας. Νο5. Χρησιμοποιήστε τις σωστές εικόνες

Μέσα σε 5 δευτερόλεπτα από την δημοσίευση του website σας, μπορούν οι επισκέπτες σας να καταλάβουν τι κάνει η εταιρεία σας; Θα μπορούσαν οι χρήστες να πλοηγηθούν εύκολα στο blog αν το χρειάζονται; Έχετε ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης στο website σας; Ισως είναι καιρός να εξετάσετε σκληρά τον τρόπο που σχεδιάζετε και βελτιστοποιείτε τον ιστότοπό σας.

Για να απαντήσετε σε αυτό, εδώ υπάρχουν 14 συμβουλές, θα σας δίνουμε μία την ημέρα, για να διασφαλίσετε ότι θα προχωρήσετε στη σωστή κατεύθυνση στον επανασχεδιασμό σας και να βεβαιωθείτε ότι οι επισκέπτες σας θα επιστρέφουν.

5. Χρησιμοποιήστε τις σωστές εικόνες

Οι ιδανικές φωτογραφίες είναι αυτές οι οποίες για αρχή θα είναι τραβηγμένες από έναν επαγγελματία φωτογράφο ή από photobank και φυσικά θα είναι σε καλή ποιότητα.

Πάνω από όλα θα πρέπει να έχουν άμεση σύνδεση με τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας και να είναι σωστά τοποθετημένες στο κείμενο. Στην ιδανική περίπτωση, χρησιμοποιήστε φωτογραφίες που απεικονίζουν πραγματικούς ανθρώπους που εργάζονται στην εταιρεία σας και το ίδιο σας το γραφείο.

Οι φωτογραφίες πρέπει να εξηγούν εύκολα το περιεχόμενό της εταιρείας σας και να έχουν τις περιγραφές, τα meta description, keywords και ό,τι απαιτείται ια σωστό SEO.

Να θυμάστε επίσης πως οι εικόνες πρέπει να είναι σε καλή ανάλυση αλλά επίσης να είναι optimized για χρήση στο internet.

 

www.designagency.gr  A 360 Advertising Agency

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.