Ένα tip την ημέρα για τη βελτίωση του σχεδιασμού του Website σας. Νο3. Συμπεριλάβετε κουμπιά Social media και Share

Μέσα σε 5 δευτερόλεπτα από την δημοσίευση του website σας, μπορούν οι επισκέπτες σας να καταλάβουν τι κάνει η εταιρεία σας; Θα μπορούσαν οι χρήστες να πλοηγηθούν εύκολα στο blog αν το χρειάζονται; Έχετε ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης στο website σας; Ισως είναι καιρός να εξετάσετε σκληρά τον τρόπο που σχεδιάζετε και βελτιστοποιείτε τον ιστότοπό σας.

 

Για να απαντήσετε σε αυτό, εδώ υπάρχουν 14 συμβουλές, θα σας δίνουμε μία την ημέρα, για να διασφαλίσετε ότι θα προχωρήσετε στη σωστή κατεύθυνση στον επανασχεδιασμό σας και να βεβαιωθείτε ότι οι επισκέπτες σας θα επιστρέφουν.

3. Συμπεριλάβετε κουμπιά Social media και Share

Εάν στον ιστότοπό σας λείπει η δυνατότηα share, τότε έχετε πρόβλημα. Εαν είστε σε αρχικά στάδια γνώσης διαχείρησης του site σας, περιγραμματικά να πούμε πως με αυτά τα κουμπιά, ενθαρρύνετε την κοινωνική κατανομή από τους αγοραστές σας σε φίλους και γνωστούς τους μέσα πχ από το Facebook ή το instagram. Εαν λοιπόν το καλοσκεφτείτε, μια προσφορά για ένα προϊόν σας, αν μοιραστεί σε 10 άτομα και αυτοί το μοιράσουν σε άλλα 10, με έναν γρήγορο υπολογισμό, έχουμε 100 προβολές. Και αυτό φυσικά είναι ασταμάτητο! Σημασία έχει να κάνετε το προϊόν σας όσο πιο κοινωνικό γίνεται. Share λοιπόν αυτό το άρθρο! 🙂

www.designagency.gr  A 360 Advertising Agency

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.