Ένα tip την ημέρα για τη βελτίωση του σχεδιασμού του Website σας. Νο2. Αφαιρέστε τα άχρηστα!

Μέσα σε 5 δευτερόλεπτα από την δημοσίευση του website σας, μπορούν οι επισκέπτες σας να καταλάβουν τι κάνει η εταιρεία σας; Θα μπορούσαν οι χρήστες να πλοηγηθούν εύκολα στο blog αν το χρειάζονται; Έχετε ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης στο website σας; Ισως είναι καιρός να εξετάσετε σκληρά τον τρόπο που σχεδιάζετε και βελτιστοποιείτε τον ιστότοπό σας.

Για να απαντήσετε σε αυτό, εδώ υπάρχουν 14 συμβουλές, θα σας δίνουμε μία την ημέρα, για να διασφαλίσετε ότι θα προχωρήσετε στη σωστή κατεύθυνση στον επανασχεδιασμό σας και να βεβαιωθείτε ότι οι επισκέπτες σας θα επιστρέφουν.

2. Αφαιρέστε τα παρακάτω από την ιστοσελίδα σας

Ορισμένα στοιχεία στον ιστότοπό σας θα μειώσουν την αξία και το μήνυμα που προσπαθείτε να μεταδώσετε. Πολυσύνθετα κινούμενα σχέδια, περιεχόμενο που είναι πάρα πολύ καιρό, χονδροειδείς εικόνες είναι μόνο μερικοί παράγοντες στη λίστα.

Με ένα ακροατήριο που έχει προσοχή μόνο για 8 δευτερόλεπτα, πρέπει να δημιουργήσετε μια πρώτη εντύπωση που κερδίζει εύκολα στα κύρια σημεία. Αυτό πρέπει να γίνει με σύντομα, ισχυρά τμήματα περιεχομένου και φωτογραφίες που διαχωρίζονται από σαφείς και συνοπτικές κεφαλίδες (headings).

Αν έχετε τα σωστά, ελέγξτε τα και βεβαιωθείτε ότι δεν περιέχουν ορολογία ή διφορούμενη ορολογία η οποία μπερδεύει. Κάντε κατανοητό το περιεχόμενο. Πετάξτε ό,τι άσχετο!

www.designagency.gr  A 360 Advertising Agency

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.