Ένα tip την ημέρα για τη βελτίωση του σχεδιασμού του Website σας. Νο14. Προσαρμόστε τα κείμενά σας

Μέσα σε 5 δευτερόλεπτα από την δημοσίευση του website σας, μπορούν οι επισκέπτες σας να καταλάβουν τι κάνει η εταιρεία σας; Θα μπορούσαν οι χρήστες να πλοηγηθούν εύκολα στο blog αν το χρειάζονται; Έχετε ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης στο website σας; Ισως είναι καιρός να εξετάσετε σκληρά τον τρόπο που σχεδιάζετε και βελτιστοποιείτε τον ιστότοπό σας.

Για να απαντήσετε σε αυτό, εδώ υπάρχουν 14 συμβουλές, θα σας δίνουμε μία την ημέρα, για να διασφαλίσετε ότι θα προχωρήσετε στη σωστή κατεύθυνση στον επανασχεδιασμό σας και να βεβαιωθείτε ότι οι επισκέπτες σας θα επιστρέφουν.

14. Προσαρμόστε τα κείμενά σας

Πολλές φορές γράφετε κείμενα και πέφτετε στην παγίδα του “εμείς”, “δικό μας” κτλ. Θα πρέπει να το αλλάξετε αυτό

Να σκέφτεστε σε 2ο πρόσωπο. Το “δικό σας”, “εσείς” κτλ. Αλλάξτε τρόπο έκφρασης, πχ αντί για «Θα αυξήσουμε τα έσοδα σας κατά …»,
γράψτε «Τα οφέλη που θα αποκομίσετε είναι …»
Επίσης απλοιποιήστε την γλώσσα σας. Θα πρέπει ο επισκέπτης της σελίδας σας να μπορεί εύκολα να κατανοήσει και ας μην γνωρίζει από ορολογίες.

Είμαστε εδώ για εσάς. Γράψτε μας στην φόρμα κάνοντας κλικ εδώ.

 

www.designagency.gr  A 360 Advertising Agency

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.