Ένα tip την ημέρα για τη βελτίωση του σχεδιασμού του Website σας. Νο10. Θέλετε να σας βρίσκουν; SEO!

Μέσα σε 5 δευτερόλεπτα από την δημοσίευση του website σας, μπορούν οι επισκέπτες σας να καταλάβουν τι κάνει η εταιρεία σας; Θα μπορούσαν οι χρήστες να πλοηγηθούν εύκολα στο blog αν το χρειάζονται; Έχετε ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης στο website σας; Ισως είναι καιρός να εξετάσετε σκληρά τον τρόπο που σχεδιάζετε και βελτιστοποιείτε τον ιστότοπό σας.

Για να απαντήσετε σε αυτό, εδώ υπάρχουν 14 συμβουλές, θα σας δίνουμε μία την ημέρα, για να διασφαλίσετε ότι θα προχωρήσετε στη σωστή κατεύθυνση στον επανασχεδιασμό σας και να βεβαιωθείτε ότι οι επισκέπτες σας θα επιστρέφουν.

10. Θέλετε να σας βρίσκουν; SEO!

Αν θέλετε να αναπτύξετε μια σημαντική παρουσία στο διαδίκτυο, τότε θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα website το οποίο θα μπορούν να το βρουν οι πελάτες σας.

Αυτό ξεκινά με την ανάπτυξη στρατηγικής SEO που λαμβάνει υπόψη τους όρους αναζήτησης των υποψηφίων πελατών σας. Αυτοί οι όροι θα πρέπει να περιλαμβάνουν τη δημιουργία περιεχομένου που να σχετίζεται με τις ανάγκες των επισκεπτών σας.

Τα βίντεο, τα νέα από blog και τα e-books είναι μερικά παραδείγματα περιεχομένου που μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά.

Προσδιορίστε τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά πρώτα που το κοινό σας αναζητά πραγματικά, ώστε να μην προσελκύετε επισκέπτες που δεν θα κάνουν convert σε αγορά τις διαφημίσεις και τις προσφορές σας.

Να έχετε πάντα κατά νου πως αν θέλετε να έχετε ένα πολύ καλό ranking στην Google, χρειάζεστε περιεχόμενο, σωστή στρατηγική SEO και έναν καλό συνεργάτη ο οποίος θα σας βοηθήσει σε όλο αυτό.

Είμαστε εδώ για εσάς. Γράψτε μας στην φόρμα κάνοντας κλικ εδώ.

 

www.designagency.gr  A 360 Advertising Agency

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.